Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Muutosta?

En ole nyt viime päivinä ehtinyt kirjoittamaan blogiani, mutta ajattelin nyt näin pitkäperjantaina istahtaa alas koneen ääreen ja kirjoittaa muutaman hassun lauseen kuluneista päivistäni ja suunnitelmistani :)
Kirjoitukset ovat ohi ja lakki sieltä pitäisi tulla. Olen jo hankkinut ylppärimekon ja käynyt tilaamassa lakin, sekä varannut kampaaja-ajan juhlapäivälle! Au pair-suunnitelmani eivät ole sen kummemmin edenneet, mutta kärsivällisyyttä tarvitaan, kun hakuprosessi voi kestää jopa sen 3kk... En vain malttaisi odottaa!

...ja asiasta kottikärryihin. Olen miettinyt, jos värjäisin hiukseni liki vaaleanruskeiksi. Pohdein asiaa jo syksyllä, mutta silloin en uskaltanut. Ainoa asia mikä on kuitenkin vähän mietityttänyt on kesä, koska eikö kesällä olla blondina? Toisaalta vaihtelu virkistäisi ja ehkä tummemmalla sävyllä saisin aikuismaisemman lookin ( 18,5-vuotias ei haluaisi enää näyttää samalta kuin 15-vuotiaana..........)


Yay or nay?


Nykyinen hiusvärini









5 kommenttia:

  1. Ihanan oloinen blogi ja toi banneri on tosi hieno<3
    Oot myös todella kaunis :)

    Käythän kattoon meidän blogin? :)
    http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei mites sun kiinteytyskuntoiluoperaatios on sujunut? :) Ajattelin vaan kun et ole mitään pitkiin aikoihin kirjoitellut ja huomasin, ettei instagramissasikaan näy enää treenausjuttuja :( olisi kiva tietää miten olet edistynyt :)

    VastaaPoista
  3. Se on sujunut hyvin ja erityisesti huomaan, että olem saanut voimaa käsiin. Valitettavasti alussa tuloksia tulee nopeasti ja nyt tuntuu siltä, ettei mitään tapahdu, joten olen katsonut sen turhaksi, että lisäisin muutoskuvaa, kun niitä isompia tuloksia ei ole vielä tullut :) Toivottavasti tää kroppa rupee taas pikkaisen muotoutumaan :D ja en viitsi postata instassa samoista pannukakuistani kymmentä eri kuvaa:)

    VastaaPoista
  4. mihin oot lähössä aupairiksi? : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista