Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Believe

Kuukausi on vierähtänyt siitä, kun viimeksi tein postauksen. Aikaa on mennyt paljon kavereille, työhön ja tanssiin........ Ässät ehti voittaa Suomen mestaruuden, minä sain hankittua ylppärilakin ja mekon, Au pair prosessi etenee, elämä on ihanaa! Myös jotain asioita on päättynyt elämässäni. 6 vuoden tanssinohjaus tuli tänään tiensä päähän ja pakko myöntää, että aika haikea fiilis! Kirjoittaminen blogiin tökkii vieläkin, mutta en mä tätä blogia osaa lopettaakkaan. Jos Au pair vuoteni toteutuu , muutan blogini varmaan jonkun sortin Au pair-blogiksi.... vielä mennään toistaiseksi  perinteisellä meiningillä! Jos vielä palaan Au pair-prosessiini, voin vain todeta, että tämä on mahtavaa! Olen tekemässä unelmastani totta, vaikka vuosi ulkomailla pelottaa... Hyvä ystäväni sanoi minulle yksi päivä, että " if your dreams don`t scare you they aren`t big enough" eikä paremmin mielestäni voisi sanoa. Vieläkin tuntuu epätodelliselta ajatella, että minä voin oikeasti olla jenkeissä jo heinä.-elokuussa... Jenkeissä!! In the United States of America. Wow sanon minä!







3 kommenttia:

  1. Oot kyllä hurjan kaunis! Varsinkin tuo bannerin kuva on upea! <3 :)

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Muuten ihan hyvä blogi, mutta lukemismukavuus parantuisi huomattavasti, jos säätäisit sivun leveyttä paljon pienemmäksi.
    En tiedä miten iso näyttö sinulla on käytössäsi, mutta esim. omalla läppärilläni blogisi näyttää tältä:

    http://i9.aijaa.com/b/00677/12240773.jpg

    Pitää siis scrollata sivuun päin, että näkee koko tekstin. Se on vähän epämiellyttävää.
    Tiiviimmän näköinen blogi on paljon paremman näköinen!

    VastaaPoista
  3. your coat is great! Your blog aswell! Take a look at my blog and lets follow if you like?!http://lynnsprettymess.blogspot.de/

    VastaaPoista