Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hejsan hoppsan!

Perjantain asu:
Paita: GinaTricot 9,95€
Jakku, ja farkut ostettu kirpparilta.
PS. Hiukseni ovat nyt jopa pidemmät, mitä ne olivat silloin, kun leikkasin ne lyhkäsiksi, jee!
Viikonloppu vierähti taas liian nopeasti! Tuli tehtyä kaikenlaista laidasta laitaan ja oli ihanaa saada ohjelmaa kaikkien löhöilyenteetänäänmitään-päivien jälkeen! Koulun päätyttyä olen vain treenannut, syönyt, nukkunut ja käynyt satunnaisesti töissä. En tajua minne olen kadottanut ajan olla kavereiden kanssa, käydä ulkona syömässä tai lukea kirjoja?! Friends, this is for u: kunhan kirjoitukset ovat ohi( ei montaa päivää enää jäljellä) I will be with u! Lupaan! Onneksi ehdein perjantaina näkemään edes parhaita kavereitani Lauraa ja Emmaa! Lauran kanssa käytiin leffassa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto ja herkkupäivän, sekä naistenpäivän kunniaksi mukaan lefuun otettiin oihnam niin ihanaa Ben&Jerry`s jäätelöä ja totta kai popparia popparimausteiden kera ( 1,5vuoden odotus palkittiin vihdoin) <3 





Lauantaina olinkin jo liikenteessä yhdeksältä aamulla menossa spinniin (spinning)  Emman kanssa. Olin viimeksi käynyt spinnissä n.4 vuotta sitten ja pakko myöntää, etten muistanut kuinka rankaa se voi olla :D Lounaaksi käytiin syömässä Porin ehkä parhaimmat salaatit ja ehdittiin vaihtaa kunnolla kuulumisia :) Salaatilta suuntasinkin suoraan töihin ja olin niin onnellinen, kun sain vihdoin ja viimein tehtyä letin itselleni, joka pysyi koko päivän! Tämä oli siis minulle oikeasti iso juttu, koska olen suoraan sanottuna p***a laittamaan hiuksia :D Päivän kruunasi se kun sain pitää entisen lapsenvahtini vauvaa sylissä, hän oli erittäin söpö pieni vauveli:) Illalla katselin vielä pari jaksoa Näkijää liviltä ennen nukkumaan menoa. On muuten huippu sarja! 


Tämä päivä alkaakin jo pikku hiljaa olemaan pulkassa... Tuli käytyä salilla, nautittua ihanasta auringonpaisteesta ja hyvästä ruoasta( I love food... ) Yritin etsiä töitä ja opiskelupaikka vaihtoehtoja netistä, kertasin hieman kielioppia huomiseen äikän esseekirjoitukseen ja katsoin Dreamgirls-elokuvan. Jennifer Hudson oli aivan huippu ja muistan ihastuneeni hänen persoonaansa jo Sex and the City elokuvassa! 


Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä mukava viikonloppu! 
Ciao! 




3 kommenttia:

  1. Låter som du haft en bra helg :) Jag dansat samba hela helgen, hade en koreograf från London på besök som har tränat oss både idag och igår. Hur kul som helst men har lite svårt att se hur jag ska ta mig till jobbet imorgon. Ont överallt :) Kramkram

    VastaaPoista
  2. Japp! Oj, låter jätte kul!:) Haha, hoppas du klarade av att ta dig igår till jobbet;) Kram!

    VastaaPoista
  3. Onks noi ihanat kuoret http://www.designskins.fi - kaupasta :)

    VastaaPoista