Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

???


Tuli lähdettyä ulos sunnuntaina parhaan kaverini Lauran kanssa :)  Valitessani illaksi vaatteita huomasin yhtäkkiä, että olin alitajuisesti valinnut asuehdokkaiksi keväisiä ja kesäisiä asukokonaisuuksia! Löytyi kukkatoppia, räikeitä värjejä... ja myös yhdet shortsit olivat päätyneet ehdokkaiden joukkoon! Vaikka ulkona on ollut pakkasta ja lumi on vielä maassa, ei se ole hidastanut minun sisäistä kevätihmistä! Ainoat asiat mitkä ovat hieman lannistaneet minua ovat tulevat kirjoitukset ja johonkin kouluun pitäisi hakea, mutta minne? Myös kysymykset " Mistä voisin saada töitä?" ja " Mitä teen ensi vuonna välivuotenani? " huutavat saavansa vastauksia pienessä pääkopassani. Toivottavasti aika antaa näihinkin asioihin jonkun sortin vastaukset. Muuten olen aika hukassa...

Päädyin lopuksi näinkin kesäiseen asuun:)
Bleiseri VeroModa
Hame Warehouse




2 kommenttia:

  1. Nousiko sulla paino siinä kohilla, kun pidit ne muutamat rennommat päivät? :) Itsellä yleensä jos juon alkoholia ja syön ohi mun tavanomaisen ''dietin'' paino nousee jonkun verran. Tosin noin lyhyessä ajassahan ei rasvaa muodostu kovinkaan paljoa ja nesteet lähtee onneksi (suht) nopeasti.. Voisitko muuten tehdä muutamana päivänä sellasen ''täydellisen'' ruokapäiväkirjan? Olisi mielenkiintoista nähä jonkun muunkin clean-eat:erin ruokavaliota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, koska lopetin painoni tarkkailun. Keskityn nyt vain peilikuvaani, koska yritän kasvattaa lihasmassaa ja lihashan painaa enemmän, kuin rasva. Mutta vaikka en tarkkaile enää painoani, tiedän jo peilikuvastani, että tekemistä riittää:) Ja voinhan minä tehdä, mutta veikkaan, että joku keksii siitäkin sanottavaa, koska ravitsemuksesta on niin moni ammattilainenkin eri mieltä, joten se on tälläiselle tavalliselle tallaajalle vaikeaa tietää, mitä oikein pitäisi syödä:)

      Poista