Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

torstai 3. toukokuuta 2012

Kuvailua

Oltiin Jonnan kanssa tänään kuvailemassa kauniilla Ahlströmin alueella. Jonna toimi kuvaajana ja yritettiin saada mahdollisimman monta erilaista kuvaa ja mielestäni onnistuimme hyvin. Kuvailimme kamerallani, joka on digijärjestelmäkamera, eli ei mikään huippu hieno ja hyvä kamera, mutta sopii perus kuvailuun :) Muokkasimme kuviamme Picasa 3:lla ja suosikiksemme nousi uusi toiminto " 1960 " . Tässä muutama kuva:
PS. Otin blogissani uuden toiminnon käyttöön, joka löytyy postauksen lopusta. Voit nyt facebookin tapaisesti painaa " luin " tai " mielenkiintoinen :) " . Yritän näin saada lisää palautetta blogiini :)
















2 kommenttia:

  1. Sä oot tosi kuvauksellinen ihminen, en ymmärrä miten joku voi olla noin sinut itsensä kanssa ja loistaa jokaisessa kuvassa! :) Mun mielestäs sun kannattais pyrkiä suomen huippumalli haussa ohjelmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :) piristipä kommenttisi päivääni :)haha, juu, ainahan mallihommat kiinnostaisivat, mutta itse en nyt ihan ole suomen huippumalli tasoa pituuteni ja painoni takia :D

      Poista