Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Toivepostaus?

Viime postaus oli sadas postaukseni ja ajattelin tehdä lähiaikoina postauksen jostain tietystä aiheesta ( esim. valokuvapostaus viikostani, päivästäni, tanssin ohjaamisesta, tai jostain x-asiasta)  - Kommentoikaa jos teillä olisi jotain toiveita tai ehdotuksia lähiaikoina tulevasta isommasta postauksesta ! :)
( sivupalkissa myös kysely )



7 kommenttia:

  1. tosi kiva ois kuulla tosta sun vaatekaapin sisällöstä, koska sulla on tosi hienoja vaatteita!:) Mutta ehkä vähän enemmän mua kiinnostas toi tanssi ohjaus - postaus, sillä tykkään itenkkin tosi paljon tanssimisesta!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) olen ajatellut tekeväni postauksen vaatekaapistani, tanssista ja tanssin ohjaamisesta ja kuvapostaus päivästäni, koska ne aiheet tuntuvat kiinnostavan lukijoita :)

      Poista
  2. olis kiva jos tekisit perhepostauksen ! oon meinaan kauan seurannu sun blogias ja en tiiä mitään sun perheestä:) Eli semmone ois ehdottomasti kiva ! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ajatellut tehdä perhepostausta, koska he eivät halua heistä kuvia blogiin, joten postauksesta saattaisi tulla tylsä :) Mutta asun isän ja äidin kanssa omakotitalossa. Minulla on isoveli ja pikkuveli ja meillä ei ole lemmikkejä.

      Poista
  3. olis niin kiva jos shoppailusie jälkeen ottasit niistä aina kuvia jne, sillain muutkin hesalaiset bloggaajat tekee :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pyrin aina ottamaan heti valokuvia uusista vaatteista shoppailureissun jälkeen, huomenna bloggaan uudesta ostoksesta. Selaa myös vanhat postaukseni! :)

      Poista
  4. Älä ikinä poista blogiasi:) tätä on niin ihana lukea!!

    VastaaPoista