Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

lauantai 2. helmikuuta 2013

Vähän myrkkyjä

Tuli eilen ostettua taas kaiken näköistä foodia tukemaan treenaustani ja ruokavaliotani. Sain vinkin lukijaltani, että raejuusto ei välttämäti ole se paras ruoka heti treenin jälkeen, koska se sisältää kaseiinia, joka imeytyy hitaasti. Enpäs tiennyt :) Hän suositteli minulle mielummin Fastin palautusjuomaa ja päätin kokeilla nyt suklaanmakuista Dietmix Fitness shakiä! Katsotaan miten auttaa, kun yritän saada rasvaprosentit alemmas... Ostin myös protskupatukoita, joita nautin silloin treenin jälkeen kun oikein tekee mieli jotain makeata...

Nyt en ehdi kirjoittamaan enempää, koska lähden zumbaamaan!:)


2 kommenttia:

  1. mistä ostit ja paljon makso?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gojimarjat ja cacao ovat sokoksesta, maksoivat yhteensä 8e. Locarb protskupatukat myös sokoksesta, 11kpl sain 5 eurolla, koska ne olivat puoleen hintaan. Cashewpähkinät taisivat olla jotain 3 euroa, löytyy jokaisesta ruokakaupasta... ja Fastin Fitness Shake oli 26e Prismassa, mutta taidan jatkossa tilata halvemmalla netistä:)

      Poista