Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

maanantai 18. helmikuuta 2013

5 days of happiness

Viime päivinä on tapahtunut vaikka mitä! Keskiviikkona vietettiin potkiaisia, torstaina oli penkkarit, josta lähdettiin suoraan abiristeilylle. Risteilyn jälkeen jäin vielä  pariksi päiväksi kummitätini luokse Hesaan. Päiviin mahtu tauko terveellisestä "elämäntavastani", juhlimista, syömistä, nauramista, väsymystä ja shoppailua! Ai että oli ihanaa syödä suklaata pitkän tauon jälkeen, mutta nyt sitä osaa taas olla hetken ilman,  "tankkauksen" jälkeen :D Tuli ostettua taas kaikkea ihanaa, mutta postaan niistä myöhemmin!
Alempana vähän kuvia päivistäni!

On vähän haikea fiilis, kun koulu loppui. Tottunut näkemään liki joka päivä luokkatovereita ja yhtäkkiä heitä näkeekin vain joskus. Ja onhan tässä totuttelemista, kun on yhtäkkiä paljon aikaa arkena... Saa nukkua pitkään joka aamu, lukujärjestys on heitetty roskiin ja joutuu itse tekemään lounaansa, if u know what I mean? Pian pitäisi johonkin kouluun hakea ja kirjoituksiin pitäisi valmistautua. Ehkä löysäilyni katkee, kunhan ensin pääsisin johonkin töihin. Arki on hirveää, mutta itse kaipaan sitä jo. Se tuo mukanaan rutiinit ja turvallisuuden tunteen... Mutta nyt jatkan taas hetken löhöilyä ja alan väsäämään iltapalaa. Tuleekohan telkkarista jotain katsottavaa?

Teemana oli merirosvo




Buffetin jälkkäri... omnom




Stockan herkkuja kummitädin luona! nam nam

Kävimme syömässä lauantaina  gastone nimisessä italialaisessa ravintolassa, suosittelen!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti