Oma kuva
19 yo Swedish speaking Finn. A girly girl and sometimes a bit tomboy Love shopping, beauty stuff, chocolate, dance, friends... ok, a lot of things.

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mitä mieltä mun "health" postauksista?

Terveellinen elämäntapa, dieetti tai miksi sitä nyt haluaa kutsua on kestänyt jo upeat kolme viikkoa!:) Tuloksia näkyy jo hieman, m.m. painossa, mutta mitään mullistavaa ei ole vielä tapahtunut. Keväällä sitten ;) Rakastan virkeyttäni, enkä ole koko kolmen viikon aikana vielä kokenut sitä tavallista väsymystä koulupäivän jälkeen. Ruokavalio on kohdillaan ja kokeilen päivittäin uusia terveellisiä reseptejä. Tänään esimerkiksi tein oi niin ihania protsku banaanipannukakkuja! Ja guess what, plätyt olivat sokerittomia ja rasvattomia ( jos tilkkaa rypsiöljyä paistamisessa ei lasketa). 


Nyt haluaisin kuulla teiltä hyvät lukijat, mitä mieltä olette näistä minun terveyspostauksista?:) Näyttääkö peukku alas vai ylös?:) Ja tosiaan on jäänyt nuo kauneus ja muotijutskat vähemmälle, mutta lupaan jatkossa tehdä niitäkin enemmän!:) 



Protein banana pancakes:

1 banaani 
2 kanamunan valkuaista

Muussaa banaani ja sekoita se valkuaisten joukkoon. Paista pannukakut lettupannussa rypsiöljyn avulla. Nauti esimerkiksi marjojen tai hedelmien kanssa. 

kcal neljässä pannukakussa n. 190

Instagram, zennika





16 kommenttia:

  1. Olet vähän hassu, rupee hymyilyttää ku näkee että jaahas taas jennikalla jokin uusi terveelliseen ruokaan/liikuntaan liittyvä kuva tai teksti joko instassa, facessa tai tääl sun blogissa! mutta joo tsemppii! Näitä on aina kiva lueskella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, kuten jo aikaisemmin olen sanonut, tää on kuin uusi harrastus! Kaikki on kivaa ja uutta! :)

      Poista
  2. Nää terveyspostaukset on tosi kivoja! Sulta saa hyviä vinkkejä,kun oon nyt itekkin pyrkinyt elämään terveellisemmin. Eli peukut ylös täältä suunnasta!!

    VastaaPoista
  3. kaikilla on samallaisia, ja nää on ihan lindamanuella kopioita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voisi koskaan yltää Linda Manuellan tasolle, joten en ole edes yrittänyt kopioida häneltä. Hän on aivan huippu näissä asioissa, ja olen vain ottanut hieman inspiraatiota häneltä. Itse olen oppinut eniten terveyteen liittyvistä asioista netistä, lehdistä ja isältäni. En kuitenkaan tee blogistani samanlaista, koska haluan myös kirjoittaa vapaa-ajastani, kauneusjutuista, shoppailusta etc.

      Poista
  4. Keep it going ! En koskaan ite pystyis :)

    VastaaPoista
  5. vähän tulee korvista ulos tällaset yltiöpositiiviset terveyspostaukset (niitä on monella bloggaajalla näin kevään koittaessa), mut kukin tyylillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kukin tyylillään ;) Tiedän, että nää postaukset ei ole kaikille, mutta luvassa on myös muita aiheita :)

      Poista
  6. Miksi en voi seurata sinua instagramissa? ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua voi kyllä kaikki seurata, mutta en anna esimerkiksi todella nuorien seurata minua,eli estän, koska olen kuitenkin täysi-ikäinen ja kaikki kuvat eivät mielestäni kuulu esimerkiksi 11-vuotiaille :)

      Poista
  7. Hih mulla paistuu tollaset täl hetkel pannulla.. saa nähä millasii on! :)

    VastaaPoista
  8. terveyspostaukset on todella yees! :) ja noita pannukakkuja on ihan pakko päästä testamaan :D

    VastaaPoista
  9. Haha, kiva kuulla :) Ja suosittelen ;)

    VastaaPoista